Mr. Skarsgård
Alexander Skarsgård a svédországi Stockholmban született Stellan Skarsgård svéd színész és első felesége, My fiaként. Hat fiatalabb testvére van: Gustaf, Sam, Bill, Eija, Valter és féltestvére, Ossian. Gustaf, Bill és Valter is színészek, húga Eija modell Svédországban.
 
Az apja egyik rendező barátja adta neki az első filmszerepét Kalle Nubbként az Åke och hans värld című filmben 1983-ban, amikor csak hét éves volt. 1989-ben a Hunden som log című svéd tévéfilm főszerepe híressé tette Svédországban 13 éves korában. Mivel kényelmetlennek érezte a hírnevet, a következő hét évre otthagyta a színészkedést. Legismertebb szerepe, mely világhírt hozott neki, Eric Northman volt, a True Blood szexi vámpírja >>tovább olvasom
 
Szavazás
Milyen témájú legyen a következő design?
Alexander
Eric Northman
Poll Maker
 
Chat

 
Current projects

Cím: Tarzan
Megjelenés: 2016
Szererp: Tarzan
Műfaj: Akció/Kaland
Trailer | IMDb


Cím: The Diary of a Teenage Girl
Megjelenés: 2015
Szerep: Monroe
Műfaj: Dráma
A sztori | Sundance betekintés | IMDb


Cím: Hidden
Megjelenés: 2015
Szerep: Ray
Műfaj: Hororr/Thriller
A sztori | Trailer | IMDb

 
Partnerek

Jelentkezzetek bátran! Igényes, tartalmas oldalak számára fenntartva. Mindenki egyedi ikonnal kerül ki. Én csak olyan oldalakat hívok meg amiknek a témája közel áll a szívemhez, egyéb esetben nem szokásom cserét kérni.
15 férhőhelyes | 15/8 szabad | Vár: Szandi és Ördögmanó

    
    
    

 

 
My Sweethearts

Ide azok az oldalak kerülnek ki, amiknek aranyos és barátságos szerkesztője van, akikkel jó kapcsolatot ápolok.

 
Csatlakozz Facebook-on!
 
 
 
Info és nyilatkozat

Az oldal nem áll kapcsolatban Alexanderrel vagy hozzátartozóival. Továbbá az alexander-skarsgard.gportal.hu NEM vájkál Alexander magánéletében. Maximálisan tiszteletben tartja azt. Ezekkel a dolgokkal csak minimálisan foglalkozik, amennyire az még erkölcsös és nem tolakodó. Apró személyes információk, tudni valók családjáról, barátairól, semmi több. Épp ezért az oldal NEM közöl paparazzi fotókat és nem jelentet meg spekulációkat, vagy alaptalan pletykákat sem! Legfőképpen karrierjével foglalkozik! Ha kérdésed/kérésed lenne, bátran írj a chat-be. Biztosan választ kapsz.

Nyitás: 2015. 02. 03.
Szerkesztő: Hédi
Oldal témája: Alexander Skarsgärd
Design: Hédi
Verzió: #002
Ajánlott böngésző: Google Chrome
Tárhely: Gportál


 
Best video


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2015-02-01
 

Maisie Tudja - MoziStar.hu filmkritika
Fáradtan, az egész napos hajtás után ültünk be a Maisie tudja esti premier előtti vetítésére. A kényelmes moziszékben lustán elterpeszkedve, az álmosító félhomályban a fáradság ólomsúlyként nehezedett ránk. Tíz perccel a kezdés előtt már úgy éreztük, hogy nem fogunk tudni ébren maradni a film végéig… Ennél nagyobbat nem is tévedhettünk volna, mert abban a pillanatban, hogy felragyogott a gyöngyvásznon a Maisie tudja nyitójelenete, a fáradságunk és a frusztrációnk hirtelen semmivé foszlott. Onnantól kezdve, hogy lepörögött az első pár perc, már csak mi voltunk és Maisie, minden más megszűnt létezni körülöttünk. És így volt jó.
Scott McGehee és David Siegel tudja, hogy hogyan kell egy lélekemelő, intelligens drámát készíteni
 
Bármit is akarunk csinálni az életben, egy valamiben biztosak lehetünk: piszok nehéz valamit a nulláról elkezdeni, felépíteni. A filmkészítésre is ugyanez vonatkozik. A nyitó jeleneten van a legnagyobb hangsúly, ugyanis nagyjából 10-15 percnyi ideje van a rendezőnek arra, hogy megnyerje magának a közönséget. Ezalatt a rövid idő alatt kell megteremtenie a hangulatot, a történet atmoszféráját.
 
 
A rendezőknél általában megvan ez a képesség, de csak kevesen vannak azok, akik ténylegesen használni is tudják ezt a „fegyvert”. Szerencsére a Maisie tudja c. filmet jegyző rendezőpáros, Scott McGehee és David Siegel maximálisan ki tudják használni a nyitójelentben rejlő potenciált. Már akkor beszippantott a film, amikor Maisie és édesanyja (Julianne Moore) meghitt, rövid pár perces jelentét néztük. Volt az egészben egy megfoghatatlan varázslat, némi feszültséggel megspékelve.Maisie tudjaA történet egy olyan családmodellből merít, ahol a gyerek csúnyán megsínyli azt, hogy a szülők nem tudnak jól kijönni egymással. Maisie (Onata Aprile) is egy ilyen kislány, aki áldozatául esik szülei válásának, ugyanis fegyverként használják arra, hogy egymásnak ártsanak. Egyik elhelyezési tárgyalás követi a másikat, és hiába száll apáról anyára a gyerek felügyeleti joga, igazából egyik sem törődik vele. Csak birtokolni akarták. Talán Maisie fogalmazta meg a legjobban az egész szitut:„Apu elvette a dadát, ezért a bíróság házasságra ítélte anyut.”
 
Pedig attól, hogy Maisie gyerek, még nem ostoba. Sőt! Sokkal jobban érzékeli a környezetében végbe menő változásokat, mint azt gondolnánk. Hiába nem tudja még felfogni, hogy mi zajlik körülötte, érzi ő is, hogy nincs igazi helye sem az apja, sem az anyja mellett. Pedig mindketten a maguk módján szeretik, ehhez nem férhet kétség.
 
Mégis a sors iróniája az, hogy a szülei között lévő harc hozta meg számára a boldogságot Lincolni (Alexander Skarsgård) és Margo (Joanna Vanderham) személyében, akik megtestesítik a valódi szülők idealizált képét.Maisie tudjaA film legnagyobb erőssége az, hogy belőlünk, a nézőkből építkezik. Azért lesz olyan erős a lelki háttere az egésznek, mert a felszínre hoz rengeteg olyan emléket, érzést, amit már vagy elfelejtettünk, vagy szándékosan mélyre temettünk a lelkünk egyik sötét zugába. Így vagy úgy, de Maisie története mindenkiből előhozza a boldog vagy a keserű gyermekkor minden pillanatát. Hálát adunk azért, mert a mi szüleink törődtek velünk, gondoskodtak rólunk, vagy újra elátkozzuk őket, amiért semmibe vettek minket. Ez pedig olyan katalizátor, amitől a film nem csak egyszerű mozivá, hanem igazi nosztalgia-túrává változik.
 
Spoiler nélkül elmondhatjuk, hogy a vége egyszerűen tökéletes: nem magyarázza túl és nem akar mindenáron naplementés Happy End-et. Ahogy mi sem. Egyszerűen megelégszünk azzal is, hogy Maisire így vagy úgy, de rátalálhat a boldogság.Maisie tudja
 
Onata Aprile az új Dakota Fanning!
 
Amióta Dakota Fanning érett nővé cseperedett, kiadóvá vált a legjobb gyerekszínész-pozíció. Most itt az új trónkövetelő, aki egészen elképesztő módon szellemült át a szerepében. Olyan érzésünk volt a játékát nézve, mintha nem is egy mozifilm, hanem inkább egy dokumentumfilm főszereplője lenne, ahol rendezői instrukcióktól mentesen teszi a dolgát. Profizmusa mellett pedig megmarad egy nagyon cuki kislánynak. Fantasztikus, hatalmas tehetség, nagy jövő állhat előtte.
 
Onata Aprile mellett lubickol az egzaltált, kiégett rocksztár szerepében Julianne Moore is. Az ő szerepe azért igazán érdekes, mert a film elején sajnáljuk, a közepe táján eltávolodunk tőle, a végére pedig konkrétan a bukásáért szorítunk. Ez pedig az ő teljesítményét dicséri, mert folyamatosan képes arra, hogy érzelmeket váltson ki és ne maradjon egy pillanatra sem közömbös. Nem úgy, mint Maisie apja (Steve Coogan) esetében, aki annak ellenére, hogy milyen mértékben befolyásolja a történetet, hihetetlenül súlytalan maradt.
 
Dicséretet érdemel még Stellan Skarsgård (Bosszúállók, Thor, Nimfomániás) fia, Alexander Skarsgård is. A True Blood-ban már felfigyeltünk a tehetséges fiatalemberre, aki itt teljesen hitelesen tudja hozni az esetlennek látszó, befolyásolható férfit, akinek hatalmas szíve van és a daduson kívül ő a másik, aki nem csak mondja Maisienek, hogy szereti, hanem érezteti is vele.
 
Összességében fantasztikus alkotás, aminek bizonyára vannak hibái is, de kit érdekel, ha közben egyaránt megmozgatja a szívünket és a lelkünket is. Jobb volt, mint bármilyen erős kávé! 
 
 
forrás: MoziStar
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!