Mr. Skarsgård
Alexander Skarsgård a svédországi Stockholmban született Stellan Skarsgård svéd színész és első felesége, My fiaként. Hat fiatalabb testvére van: Gustaf, Sam, Bill, Eija, Valter és féltestvére, Ossian. Gustaf, Bill és Valter is színészek, húga Eija modell Svédországban.
 
Az apja egyik rendező barátja adta neki az első filmszerepét Kalle Nubbként az Åke och hans värld című filmben 1983-ban, amikor csak hét éves volt. 1989-ben a Hunden som log című svéd tévéfilm főszerepe híressé tette Svédországban 13 éves korában. Mivel kényelmetlennek érezte a hírnevet, a következő hét évre otthagyta a színészkedést. Legismertebb szerepe, mely világhírt hozott neki, Eric Northman volt, a True Blood szexi vámpírja >>tovább olvasom
 
Szavazás
Milyen témájú legyen a következő design?
Alexander
Eric Northman
Poll Maker
 
Chat

 
Current projects

Cím: Tarzan
Megjelenés: 2016
Szererp: Tarzan
Műfaj: Akció/Kaland
Trailer | IMDb


Cím: The Diary of a Teenage Girl
Megjelenés: 2015
Szerep: Monroe
Műfaj: Dráma
A sztori | Sundance betekintés | IMDb


Cím: Hidden
Megjelenés: 2015
Szerep: Ray
Műfaj: Hororr/Thriller
A sztori | Trailer | IMDb

 
Partnerek

Jelentkezzetek bátran! Igényes, tartalmas oldalak számára fenntartva. Mindenki egyedi ikonnal kerül ki. Én csak olyan oldalakat hívok meg amiknek a témája közel áll a szívemhez, egyéb esetben nem szokásom cserét kérni.
15 férhőhelyes | 15/8 szabad | Vár: Szandi és Ördögmanó

    
    
    

 

 
My Sweethearts

Ide azok az oldalak kerülnek ki, amiknek aranyos és barátságos szerkesztője van, akikkel jó kapcsolatot ápolok.

 
Csatlakozz Facebook-on!
 
 
 
Info és nyilatkozat

Az oldal nem áll kapcsolatban Alexanderrel vagy hozzátartozóival. Továbbá az alexander-skarsgard.gportal.hu NEM vájkál Alexander magánéletében. Maximálisan tiszteletben tartja azt. Ezekkel a dolgokkal csak minimálisan foglalkozik, amennyire az még erkölcsös és nem tolakodó. Apró személyes információk, tudni valók családjáról, barátairól, semmi több. Épp ezért az oldal NEM közöl paparazzi fotókat és nem jelentet meg spekulációkat, vagy alaptalan pletykákat sem! Legfőképpen karrierjével foglalkozik! Ha kérdésed/kérésed lenne, bátran írj a chat-be. Biztosan választ kapsz.

Nyitás: 2015. 02. 03.
Szerkesztő: Hédi
Oldal témája: Alexander Skarsgärd
Design: Hédi
Verzió: #002
Ajánlott böngésző: Google Chrome
Tárhely: Gportál


 
Best video


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2015-02-01
 

A Csatahajó - Origo filmkritika
A Csatahajó egy tisztességgel elkészített, ámde teljesen átlagos és felejthető popcornmozi, amelynek minden elemét sokszor láthattuk már. Látványos csatározások, sok robbanás, és a végén győznek az amerikaiak. Nagy lehet az ötlethiány Hollywoodban, ha már a Torpedó nevű társasjátékot is képesek megfilmesíteni.
Nincs meglepetés a Csatahajó történetében. Azonosítatlan repülő tárgyak jelennek meg a radaron. Landolásuk után hamar kiderül az idegenekről, hogy ellenséges szándékkal érkeztek a Földre: szemet gyönyörködtető módszerekkel süllyesztenek el hadihajókat és okoznak komoly károkat Hawaii infrastruktúrájában. A film gyakorlatilag Pearl Harbor és rá követő válaszcsapások újrajátszása megváltozott szereplőkkel, a japán és amerikai hadihajók most már együtt küzdenek az idegen betolakodók ellen.
 
Forrás: UIP-Duna Film
Forrás: UIP-Duna Film
 
Nagy költségvetésű látványfilmhez illően a népes szereplőgárda úgy lett összeválogatva, hogy minél több demográfiai csoportot lefedjen. Van lábait vesztett, mogorva háborús veterán (Gregory Gadson), idétlenkedő, szószátyár tudós (Hamish Linklater), nagydumás fekete katonacsaj (Rihanna), rezzenéstelen arcú admirális (Liam Neeson) és az ő féltve őrzött, egyetlen leánya, aki egyben a legjobb nő a környéken (Brooklyn Decker). Ja, és a lány természetesen nem a kötelességtudó katonába (Alexander Skarsgard) fog belezúgni, hanem annak keményfejű öccsébe (Taylor Kitsch), aki örök harcban áll a környezetével. Az ifjabbik testvér hozza el nekünk az amerikai álmot: bolti lopáson kapták ugyan, de egy vágással később már tiszti rangban szolgál a haditengerészetnél.
 
A Csatahajó elkerüli ugyan a Transformers-sorozat egyik legfőbb hibáját, és műfaji elődjénél jelentősen több időt szán a karakterépítésre, de valódi, izgalmas egyéniségekre azért ne számítsunk. Ugyanezek a karakertípusok, ugyanilyen mértékben kidolgozva, már sok más katasztrófafilmben küzdöttek a világ megmentéséért.
 
Forrás: UIP-Duna Film
Forrás: UIP-Duna Film
 
Ugyanazt a pozitív végkicsengésű történetet meséli el a majdnem bekövetkezett világvégéről, amit előtte már sok más filmben is láttunk. A pusztítást, nagy áldozatok árán, de megállítják. Ismét minden rendben van, és hőseink kitüntetéssel a mellükön győzedelmesen szalutálnak a lobogó amerikai zászló alatt. Hollywood ismét dollármilliókat költött arra, hogy elmondhassa: ha nagy a baj, akkor a világot az Egyesült Államok menti meg. Egyszer már arra is rájöhetnének, hogy attól hogy egy film hazafias, egyszerű hősideállal dolgozik és látványorientált, még nem kellene törvényszerűen ostobának lennie.
 
A földönkívüliek inváziójával rémisztő akció- és katasztrófafilmek legnagyobb közös betegsége a logikátlanságoktól, idióta döntésektől hemzsegő történetvezetés. Ezzel a sajnálatos hagyománnyal a Csatahajó sem szakít, látványosnak ugyan látványos, érződik a belefektetett pénzösszeg, de intelligensnek már nem nevezhető. Ha Napóleon olyan gyalázatos taktikai érzékkel lett volna megáldva, mint a filmbéli idegenek, akkor nemhogy Európát, de még Korzikát sem tudta volna elfoglalni.
 
Forrás: UIP-Duna Film
Forrás: UIP-Duna Film
 
Fájdalmasan nagy űr tátong a hódítók technikai fölénye, és a harcok során tanúsított intelligenciájuk között. Képesek naprendszerek között utazni, idegen bolygókat leigázni, de ha kedvük úgy tartja, hagyják, hadd vonuljon el sértetlenül a nyilvánvalóan ellenséges szándékú hajó, vagy menekülhessen vissza az erdőbe az egész hadműveletükre veszélyt jelentő ember. A legnagyobb baj mégis az, hogy ezekre az állandóan előforduló logikátlanságokra a film szempontjából sokszor szükség van. Nélkülük az embereknek semmi esélyük sem lenne a győzelemre. Idegesítő azt látni, hogy sokszor nem a történet belső logikája, nem a döntési helyzetben lévő szereplők helyzetfelismerése, hanem leplezetlenül az írói önkény tartja partiban az embereket. Az olyan megmagyarázhatatlan hülyeségekről pedig inkább már nem is beszélek, hogy az űrlények lelkiismeret-furdalás nélkül lerombolnak egy autópályát tele kocsisorokkal, de ha egy magányos gyerek kerül az egyik önjáró fogaskerékszerű gépük elé, akkor annak megkímélik az életét.
 
Ha már egy népszerű stratégiai társasjáték jogait szerezték meg egy háborús filmhez, akkor illett volna a stratégia fontosságára is odafigyelni, nemcsak a rombolásra. A tengeri harcok során azért egy-két váratlanul kreatív dolgot villant a film. Az első összecsapás még elég nyögvenyelős, úgy állnak egymással szemben a hajók, mintha egy körökre osztott játék résztvevői lennének, és meg kellene várniuk, hogy a másik mit lép. Később aztán javít ezen a film, és úgy idézi meg a társasjátékot, hogy az illeszkedjen is a történetbe. Az űrlények szöcskeként ugrándozó hajóit nem látják a radaron, ezért a legénység kénytelen torpedót játszani egy interaktív négyzethálós térkép segítségével. A Csatahajó legfantasztikusabb húzása kétségkívül az, amikor egy csapat aggastyánkorú háborús veterán terem a semmiből a múzeumként működő USS Missourin. Egyedül ők képesek beüzemelni a hajót. Ilyen erős és egyedi pillanatokból kellett volna sokkal több.
 
A legutóbb a John Carter-ben bizonyító Taylor Kitsch ismét tisztességgel megoldja a rá osztott feladatot, de semmi emlékezeteset nem tud hozzátenni a filmhez. Dicséretnek kevés, de annyi elmondható a Csatahajó-ról, hogy a Transformers-nél azért jobb. Michael Bay trilógiájával szemben ez a film nem csupán a CGI aktuális fejlettségi szintjét bemutató akciójelenetek egymáshoz lazán kötődő sorozata. A látványos szegmensek végeredményben kiadnak egy követhető, néha izgalmas mozit, amit sokkal kisebb erőfeszítést jelenthet kétszer egymás után megnézni, mint egyszer végigülni a Titanic 3D-t. A Csatahajóban ugyanis nem egy, hanem több hajó süllyed el, pörgősebben követik egymást az események, és jobb zene szól (AC/DC, Dropkick Murphys, Band of Horses). Valamint ritkán és nem szándékosan, de képes megnevettetni az embert.
 
 
forrás: Origo
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!