Mr. Skarsgård
Alexander Skarsgård a svédországi Stockholmban született Stellan Skarsgård svéd színész és első felesége, My fiaként. Hat fiatalabb testvére van: Gustaf, Sam, Bill, Eija, Valter és féltestvére, Ossian. Gustaf, Bill és Valter is színészek, húga Eija modell Svédországban.
 
Az apja egyik rendező barátja adta neki az első filmszerepét Kalle Nubbként az Åke och hans värld című filmben 1983-ban, amikor csak hét éves volt. 1989-ben a Hunden som log című svéd tévéfilm főszerepe híressé tette Svédországban 13 éves korában. Mivel kényelmetlennek érezte a hírnevet, a következő hét évre otthagyta a színészkedést. Legismertebb szerepe, mely világhírt hozott neki, Eric Northman volt, a True Blood szexi vámpírja >>tovább olvasom
 
Szavazás
Milyen témájú legyen a következő design?
Alexander
Eric Northman
Poll Maker
 
Chat

 
Current projects

Cím: Tarzan
Megjelenés: 2016
Szererp: Tarzan
Műfaj: Akció/Kaland
Trailer | IMDb


Cím: The Diary of a Teenage Girl
Megjelenés: 2015
Szerep: Monroe
Műfaj: Dráma
A sztori | Sundance betekintés | IMDb


Cím: Hidden
Megjelenés: 2015
Szerep: Ray
Műfaj: Hororr/Thriller
A sztori | Trailer | IMDb

 
Partnerek

Jelentkezzetek bátran! Igényes, tartalmas oldalak számára fenntartva. Mindenki egyedi ikonnal kerül ki. Én csak olyan oldalakat hívok meg amiknek a témája közel áll a szívemhez, egyéb esetben nem szokásom cserét kérni.
15 férhőhelyes | 15/8 szabad | Vár: Szandi és Ördögmanó

    
    
    

 

 
My Sweethearts

Ide azok az oldalak kerülnek ki, amiknek aranyos és barátságos szerkesztője van, akikkel jó kapcsolatot ápolok.

 
Csatlakozz Facebook-on!
 
 
 
Info és nyilatkozat

Az oldal nem áll kapcsolatban Alexanderrel vagy hozzátartozóival. Továbbá az alexander-skarsgard.gportal.hu NEM vájkál Alexander magánéletében. Maximálisan tiszteletben tartja azt. Ezekkel a dolgokkal csak minimálisan foglalkozik, amennyire az még erkölcsös és nem tolakodó. Apró személyes információk, tudni valók családjáról, barátairól, semmi több. Épp ezért az oldal NEM közöl paparazzi fotókat és nem jelentet meg spekulációkat, vagy alaptalan pletykákat sem! Legfőképpen karrierjével foglalkozik! Ha kérdésed/kérésed lenne, bátran írj a chat-be. Biztosan választ kapsz.

Nyitás: 2015. 02. 03.
Szerkesztő: Hédi
Oldal témája: Alexander Skarsgärd
Design: Hédi
Verzió: #002
Ajánlott böngésző: Google Chrome
Tárhely: Gportál


 
Best video


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2015-02-01
 

A Csatahajó - Filmtrailer filmkritika
Battleship head
Hollywood alkotói válsággal küzd, ez nyílt titok. Az álomgyárban futószalagról gördülnek le a sablonpanelekből építkező tucatfilmek, minden a másolat másolatának másolata! A nézők ki vannak éhezve valami eredetire! Aztán felbukkan egy-egy hagymázas ötlet, amelynek egy disneylandi látványosság vagy egy társasjáték szolgál forrásul, s rögtön úgy érezzük, ez a vég kezdete! De megfoghatjuk máshonnan is a dolgot: a Hasbro nevű játékbirodalom újabb leszállóágba került franchise-ába invesztált jelentős dollármilliókat. A Transformers-trilógia átütő sikere után nincs többé lehetetlen, s úgy tűnik, az emberek a nézőtéren is játszani vágynak. Vajon a mozivászon valóban átlényegült egy hihetetlenül költséges reklámfelületté?
 
Battleship belyegA Hasbro ezúttal a majd’ 80 éves múltra visszatekintő Torpedó játékát vette elő, hogy vászonra adaptálja. Mivel sok története nincs a játéknak (a szemben álló feleknek egymás hajóhadát kell levadásznia látatlanban), így a film készítői szabad kezet kaptak a szkript megírásában. A film rendezői székében Peter Berg (Ronda ügy, Az Amazonas kincse, A királyság, Hancock) foglalt helyet, aki a hadihajók szerelmeseként már régóta vágyott valami hasonló projectben résztvenni. Berg Jon és Erich Hoebert forgatókönyvírókat kérte fel a szkript kidolgozására, akik korábban a Vakító fehérség és a R.E.D. filmek forgatókönyveivel „bizonyítottak”. A Hoebert-fivérek a „helyszínen”, a USS Preble rombolón kihajózva a nyílt tengeren merítettek ihletet a történethez, és a középpontban álló testvérpáros figuráinak jellemvonásait saját magukról mintázták.
Alex Hooper afféle nemtörődöm figura, aki huszonhat évesen sem tudja, pontosan mit akar az élettől. A bátyja kéróján pecózik, és minden jó kis balhéban szívesen benne van. Általában nyakig! Legutóbbi akciója azonban rendkívül rosszul sül el, aminek folyományaképp egyetlen lehetősége marad: belépni a seregbe. Katonáéknál egész jól elboldogul bátyja nyomdokvizein evezve, bár azért ott sem fenékig tejfel az élet: pechére Shane admirális lányába habarodik bele, és a RIMPAC nevű, két évente megrendezésre kerülő, tizenkét ország részvételével zajló haditengerészeti hadgyakorlat kellős közepén kívánja megkérni Shane-től a lánya kezét. Számításait azonban keresztülhúzza néhány különös tárgy, melyek felszínre bukkannak a tengerből. Mire kiderül, hogy egy idegen inváziós flotta felderítőivel kerültek közelebbi kapcsolatba, Hooper már élet-halálharcba kénytelen bocsátkozni, és hamarosan rádöbben, hogy rangidős tisztként nemcsak a hajó és annak legénységének, hanem az egész világnak a sorsa is az ő kezében van, s ez olyan tény, amelytől minden felelősségtől ódzkodó, „gyermeklelkű” ember képes egyik pillanatról a másikra felnőni… vagy teljesen összeomlani.
 
Battleship 01
 
A Csatahajó magáévá tette Stephen Hawking teóriáját, miszerint az idegenek érkezése a Földre olyan következményekkel járna ránk nézve, mint amilyen az őslakosokra volt Kolumbusz amerikai partraszállása, épp ezért felelőtlenség üzeneteket lődözni találomra az űrbe. Nem tudhatjuk, ki fülel odakinn. A filmbeli földlakók balszerencséjére egy elég harcias nép veszi az adást, amely rögtön felderítőket küld kicsiny sárgolyónkra. Az idegenek meglepően emberszerűek, és mintha a HALO vagy a Crysis játékból csórták volna a testpáncéljaikat. Ezt leszámítva mind az idegenek, mind a járműveik baromi látványos CGI-vel lettek a vászonra kenve, a 200 millió dolláros büdzsé határozottan érezhető a filmen.
Emellett nagy segítséget kapott a produkció az Amerikai Haditengerészettől, a stáb meglátogathatott több Arleigh Burke osztályú rombolót, nem beszélve arról, hogy részt vehettek a világ legnagyobb tengeri hadgyakorlatán, a 2010-es RIMPAC-on, ahol eredeti felvételeket készíthettek, melyek végül be is kerültek a filmbe. A forgatás egy része a USS Missouri csatahajón zajlott le (a romboló és a csatahajó közti különbséget jól a szánkba rágják a filmben, hogy valami ragadjon is a nézőre!), amely II. világháborús monstrumként igazi legendaszámba megy, ma már inkább múzeumként üzemel, de például ezen a hajón forgatták annakidején Steven Seagal Úszó erődjét is. Csöppet A végső visszaszámláláshoz és a Top Gun-hoz hasonlóan propagandafilm szaga is van az egésznek, hogy milyen arzenált tudott és tud a mai napig is felsorakoztatni az USA.
 
Battleship 02
 
Jót tesz a történetnek, hogy „Ádám-Évától” kezdenek bele, és a Taylor Kitsch által alakított Alex Hooper-t megismerjük „puhányseggű” civilként is. A film egyik leghumorosabb része, amikor a történet elején Hooper burritót szerez az admirális lányának. John „Nikkelbolha” Carterünk (Kenobi kritikája itt olvasható) úgy tűnik, jól érzi magát a sci-fi műfajában, s jól áll neki a szívdöglesztő akciósztár-szerep is. Kitsch legközelebb már komolyabb produkcióban, az Oliver Stone rendezte Savages-ben tűnik föl, szintén főszerepben. A Csatahajó egyben az ifjú énekesnő, Rihanna debütálása a mozivásznon, s a vagány tengerészcsaj szerepét jó pár liternyi tengervízzel együtt mintha rá öntötték volna. Liam Neeson is rutinszerűen hozza az admirális szerepét, de ez esetben csak a partszélen álldogál, a nevét és az arcát csak húzónévnek adta a produkcióhoz – aki csak miatta nézné meg a Csatahajót, az nagyon nagyot fog csalódni, ugyanis nem sokat szerepel a vásznon. Míg Kitsch a tengeren adja a sallereket az idegeneknek, addig az igen dekoratív Brooklyn Decker Samként, az admirális „tökös” lányaként a kötelező színesbőrű és a kötelező tudományos arcok segítségével „mellbedobással” száll szembe a szárazföldön az ellennel. A szerepért a Transformers 3 üdvöskéje, Rosie Huntington-Whiteley is harcba szállt s elvérzett, mert itt sajnos többet (na nem sokkal!) kellett csinálni, mint szívalakban csücsöríteni és a formás lábait minél előnyösebben keresztbe tenni. Még volt néhány mellékszereplő, ezek közül talán a svéd származású Alexander Skarsgard tűnik ki Hooper bátyjaként, a többi figura viszont meglepően idegesítő.
 
Battleship 04
 
Remekül sikerült a Torpedó játék hangulatát implementálniuk a sztoriba. Hogy hogyan, azt nem szeretném elspoilerezni, mindenesetre valami azt súgja, hogy a Battleship franchise eladási statisztikái komoly mértékben meg fognak ugrani a film bemutatása után. Az üzlet az üzlet! Éljen a kapitalizmus… kenyéren és vizen!
Néhány giccsesebb jelenetet leszámítva, amelyeket szépen felvezet a film érzelmes zenéje, el kell ismerni, kellemes szórakozást nyújtó, igazán látványos popcorn moziról beszélhetünk a Csatahajó kapcsán, amely pont azokat az izgalmakat nyújtja, amelyeket tavaly A Föld inváziója – Csata: Los Angeles kapcsán annyira hiányoltunk. Ebből a szempontból hiánypótló produkcióról beszélhetünk. S azt is meg kell mondjam, kegyetlen jól szól a moziteremben Angus Young, az AC/DC szólógitárosának riffje a Thunderstruckból! THUNDER!
 
 
forrás: Filmtrailer
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!