Mr. Skarsgård
Alexander Skarsgård a svédországi Stockholmban született Stellan Skarsgård svéd színész és első felesége, My fiaként. Hat fiatalabb testvére van: Gustaf, Sam, Bill, Eija, Valter és féltestvére, Ossian. Gustaf, Bill és Valter is színészek, húga Eija modell Svédországban.
 
Az apja egyik rendező barátja adta neki az első filmszerepét Kalle Nubbként az Åke och hans värld című filmben 1983-ban, amikor csak hét éves volt. 1989-ben a Hunden som log című svéd tévéfilm főszerepe híressé tette Svédországban 13 éves korában. Mivel kényelmetlennek érezte a hírnevet, a következő hét évre otthagyta a színészkedést. Legismertebb szerepe, mely világhírt hozott neki, Eric Northman volt, a True Blood szexi vámpírja >>tovább olvasom
 
Szavazás
Milyen témájú legyen a következő design?
Alexander
Eric Northman
Poll Maker
 
Chat

 
Current projects

Cím: Tarzan
Megjelenés: 2016
Szererp: Tarzan
Műfaj: Akció/Kaland
Trailer | IMDb


Cím: The Diary of a Teenage Girl
Megjelenés: 2015
Szerep: Monroe
Műfaj: Dráma
A sztori | Sundance betekintés | IMDb


Cím: Hidden
Megjelenés: 2015
Szerep: Ray
Műfaj: Hororr/Thriller
A sztori | Trailer | IMDb

 
Partnerek

Jelentkezzetek bátran! Igényes, tartalmas oldalak számára fenntartva. Mindenki egyedi ikonnal kerül ki. Én csak olyan oldalakat hívok meg amiknek a témája közel áll a szívemhez, egyéb esetben nem szokásom cserét kérni.
15 férhőhelyes | 15/8 szabad | Vár: Szandi és Ördögmanó

    
    
    

 

 
My Sweethearts

Ide azok az oldalak kerülnek ki, amiknek aranyos és barátságos szerkesztője van, akikkel jó kapcsolatot ápolok.

 
Csatlakozz Facebook-on!
 
 
 
Info és nyilatkozat

Az oldal nem áll kapcsolatban Alexanderrel vagy hozzátartozóival. Továbbá az alexander-skarsgard.gportal.hu NEM vájkál Alexander magánéletében. Maximálisan tiszteletben tartja azt. Ezekkel a dolgokkal csak minimálisan foglalkozik, amennyire az még erkölcsös és nem tolakodó. Apró személyes információk, tudni valók családjáról, barátairól, semmi több. Épp ezért az oldal NEM közöl paparazzi fotókat és nem jelentet meg spekulációkat, vagy alaptalan pletykákat sem! Legfőképpen karrierjével foglalkozik! Ha kérdésed/kérésed lenne, bátran írj a chat-be. Biztosan választ kapsz.

Nyitás: 2015. 02. 03.
Szerkesztő: Hédi
Oldal témája: Alexander Skarsgärd
Design: Hédi
Verzió: #002
Ajánlott böngésző: Google Chrome
Tárhely: Gportál


 
Best video


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2015-02-01
 

Melankólia - Filmtett filmkritika
A depresszió makacs és valójában kezelhetetlen dolog. Nemcsak a szenvedő alany életét keseríti meg, hanem igazából mindenkiét, aki kapcsolatban áll vele – ezért az ember a legrosszabb ellenségének sem kívánja, hogy ilyen állapotba kerüljön. Ám mégis van valaki, akinek soha nem szabadna kigyógyulnia belőle. Ez pedig Lars von Trier.
 
Még alig ocsúdtunk fel az Antikrisztus által okozott döbbenetből, a leginkább 'problémás', 'kezelhetetlen' és 'botrányos' címkékkel teleaggatott dán rendező máris új alkotással jelentkezett. Egyik Trier-filmről sem egyszerű beszélni vagy írni, pedig az évek elteltével egyre kiforrottabb és egyre határozottabb lesz, ami a mondanivalóját illeti, mégis egyre nehezebb és fájdalmasabb beszélni róla. Ez alól a Melancholia sem kivétel, hiszen megnézése után nem, hogy írni nincs kedvünk, hanem igazából már létünk elviselése is igen megterhelő feladatnak bizonyul, ezért a kínosan életigenlő Amélie-rajongóknak egyáltalán nem ajánlott.
 
 
Remélhetőleg semmi újat nem mondok azzal, hogy filmünk a világvégéről szól. Már az Antikrisztus első jelenetére visszautaló bevezetőben szemtanúi lehetünk, amint a hevesen közeledő Melancholia bolygó öntörvényűen bekebelezi a Földet. Rendhagyó katasztrófafilmnek is nevezhetnénk, de a történet hangsúlya egyáltalán nem a tragédia bekövetkeztén van, hiszen már jó előre tudjuk a végkimenetelt, ezért nem az a lényeg, hogy mi történik, hanem hogy milyen út vezet egészen odáig (a rendező a Titanichoz hasonlította – még merje mondani valaki, hogy nincs humorérzéke!).
Lars von Trier: Melancholia / Melankólia (2)
Justine (Kirsten Dunst, aki alakításáért elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat az idei cannes-i filmfesztiválon) és Claire (Charlotte Gainsbourg) testvérek, ám nem sok közös van bennük. Justine súlyos depresszióban szenved, pedig látszólag mindene megvan, mégis képtelen bárminek is örülni az életben, míg nővére vérbeli nő, mindig optimistán tekint a jövőbe, bízik abban, hogy húga képes felépülni, közben pedig saját családjára, férjére (Kiefer Sutherland) és kisfiára is figyel. A film első része kísértetiesen emlékeztet Thomas Vinterberg hírhedt Születésnapjára, csak ezúttal Justine botrányos esküvőjének lehetünk szemtanúi. A család apraja-nagyja tökéletes reprezentációja a világ összes mocskának, Trier pedig erre a nemes feladatra a színészmesterség gyöngyszemeit válogatta össze nekünk egy vászonra: megjelenik Charlotte Rampling, a nem kevésbé depressziós anya, John Hurt, a nemtörődöm, vén kujon apa, Alexander Skarsgård, a tökéletes férj, Stellan Skarsgård, a tökéletes főnök, Udo Kier, a tökéletes rendezvényszervező és Jesper Christensen, a tökéletes gondnok is.
 
 
A történet második felében már csak két főhősnőnk és Claire kis családja marad a képben, mialatt a Melancholia fenyegetően közeleg. A hatalmas kék bolygó állandó jelenséggé válik az égen, ennek következtében pedig Justine egyre inkább elemében érzi magát, míg Claire reményveszetten próbálja meggyőzni magát arról, hogy sem a Földet, sem az embereket nem pusztíthatja el semmi. Hirtelen minden fájdalmasan jelentéktelenné válik, a beképzelt emberiség elnyeri méltó büntetését, Justine borúlátása pedig jogosnak bizonyul – ennél gyönyörűbb apokalipszisről nem is álmodhatnánk. A két nőben valójában a rendező kettőssége manifesztálódik – kilátástalan és kiábrándult, de szeretne bízni –, míg a bolygó már nevénél fogva ironikusan magában hordozza a valódi veszélyt.
Az Antikrisztus-beli Händel-betétek után Lars von Trier újból egy német zeneszerző mesterművét hívta segítségül, mégpedig Richard Wagner Trisztán és Izoldájának előjátékát. Ez az első alkalom, hogy a rendező ennyire dús zenei alapanyagot használ, és bár állandóan ugyanazok a dallamok térnek vissza, soha nem válnak elhasználttá vagy unalmassá, ráadásul tökéletes összhangban vannak az operatőri munkával és a vágással is.
 
Sokan állítják, hogy Lars von Trier a nagybetűs Gonosz, hogy ő maga az Antikrisztus. A Melancholia megtekintése után ezek az állítások teljes mértékben nevetségessé válnak, hiszen ha bárminek is titulálni kellene a rendezőt, akkor leginkább egyetlen névvel illetném: ő maga Krisztus.  Mi más lenne, hiszen mindannyiunk fájdalmát elszenvedi, ugyanakkor pedig arra is (próbál) megtanít(ani), hogy életünk értelmét nem másban, hanem csakis önmagunkban kell keresnünk, még akkor is, ha végül minden egyformán értelmét veszti. Trier szenvedése ebben a mámorítóan gyönyörű filmben teljesedik ki, mi pedig tétlenül és zavartan örülünk a világvégének...
 
 
forrás: Filmtett
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!