Mr. Skarsgård
Alexander Skarsgård a svédországi Stockholmban született Stellan Skarsgård svéd színész és első felesége, My fiaként. Hat fiatalabb testvére van: Gustaf, Sam, Bill, Eija, Valter és féltestvére, Ossian. Gustaf, Bill és Valter is színészek, húga Eija modell Svédországban.
 
Az apja egyik rendező barátja adta neki az első filmszerepét Kalle Nubbként az Åke och hans värld című filmben 1983-ban, amikor csak hét éves volt. 1989-ben a Hunden som log című svéd tévéfilm főszerepe híressé tette Svédországban 13 éves korában. Mivel kényelmetlennek érezte a hírnevet, a következő hét évre otthagyta a színészkedést. Legismertebb szerepe, mely világhírt hozott neki, Eric Northman volt, a True Blood szexi vámpírja >>tovább olvasom
 
Szavazás
Milyen témájú legyen a következő design?
Alexander
Eric Northman
Poll Maker
 
Chat

 
Current projects

Cím: Tarzan
Megjelenés: 2016
Szererp: Tarzan
Műfaj: Akció/Kaland
Trailer | IMDb


Cím: The Diary of a Teenage Girl
Megjelenés: 2015
Szerep: Monroe
Műfaj: Dráma
A sztori | Sundance betekintés | IMDb


Cím: Hidden
Megjelenés: 2015
Szerep: Ray
Műfaj: Hororr/Thriller
A sztori | Trailer | IMDb

 
Partnerek

Jelentkezzetek bátran! Igényes, tartalmas oldalak számára fenntartva. Mindenki egyedi ikonnal kerül ki. Én csak olyan oldalakat hívok meg amiknek a témája közel áll a szívemhez, egyéb esetben nem szokásom cserét kérni.
15 férhőhelyes | 15/8 szabad | Vár: Szandi és Ördögmanó

    
    
    

 

 
My Sweethearts

Ide azok az oldalak kerülnek ki, amiknek aranyos és barátságos szerkesztője van, akikkel jó kapcsolatot ápolok.

 
Csatlakozz Facebook-on!
 
 
 
Info és nyilatkozat

Az oldal nem áll kapcsolatban Alexanderrel vagy hozzátartozóival. Továbbá az alexander-skarsgard.gportal.hu NEM vájkál Alexander magánéletében. Maximálisan tiszteletben tartja azt. Ezekkel a dolgokkal csak minimálisan foglalkozik, amennyire az még erkölcsös és nem tolakodó. Apró személyes információk, tudni valók családjáról, barátairól, semmi több. Épp ezért az oldal NEM közöl paparazzi fotókat és nem jelentet meg spekulációkat, vagy alaptalan pletykákat sem! Legfőképpen karrierjével foglalkozik! Ha kérdésed/kérésed lenne, bátran írj a chat-be. Biztosan választ kapsz.

Nyitás: 2015. 02. 03.
Szerkesztő: Hédi
Oldal témája: Alexander Skarsgärd
Design: Hédi
Verzió: #002
Ajánlott böngésző: Google Chrome
Tárhely: Gportál


 
Best video


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2015-02-01
 

Szalmakutyák - Felsőfokon filmkritika
A szalmakutya az ősi Kínában áldozati tárgyként szolgált. A Tao Te Csing 5. fejezete szerint az Ég és a Föld szívtelen, hiszen az emberi lényekkel ugyanúgy bánnak, mint a szalmakutyákkal. Nem ölnek kegyetlenségből és nem adnak életet kegyből. A kínaiak ugyanezen elvet követik szalmakutyáik készítésekor. Felöltöztetik majd az oltárra helyezik őket, de nem szeretetből. És mikor a ceremóniának vége, az utcára dobják őket, de nem gyűlöletből.
 
A szalmakutya-kifejezés az európai ember számára nem hétköznapi. A cím mégis tökéletes választás a filmhez, hiszen ugyan tele van indulattal, de teljesen érzelemmentes. A szereplők cselekedetei mind szándékosak, de ésszel megmagyarázható okokra vezethetők vissza, és ez a jellemváltozásokon és végkifejleten is megfigyelhető.
 
Charlie
 
Charlie  A film az 1971-es hasonló című Szalmakutyák feldolgozása, Rod Lurie rendezésében. A  szereplőválasztás ideális, a megformálni kívánt alakok teljes valójukban léteznek a vásznon. Az alaptörténet egyszerű, David és felesége, Amy Sumner Los Angelesből visszaköltözik Amy gyerekkori városába, mert a férj író, és más környezetben akar alkotni. A nő hamar beilleszkedik, felveszi a kisváros tempóját, a férfi azonban nehezen akklimatizálódik, hiszen ő nem ilyen környezetben szocializálódott, ami a viselkedésén és hozzáállásán is meglátszik. Kristálytiszta képet kapunk  azokról az alapvető megítélésbeli különbségekről, melyek város és falu közt vannak. A városi David felfogadja Amy régi kedvesét és annak barátait, hogy segítsenek megjavítani a tetőt. Elkezdik a munkát, és ami a legszembetűnőbb David és a munkások kapcsolatában, hogy szinte végig sir-nek szólítja Davidet Charlie, a „vezető”. Ő a legerőteljesebb személyiség az egész film során, birkaszellemű barátai mind őt követik, ugyan ez nincs kimondva, és konkrét jelenetet sem láttunk erről, de végig ott lebeg a kérdés, hogy vajon Charlie előre eltervezte-e a későbbi vérengzést, vagy csak a sors alakította így a dolgokat.
 
Egészen a végéig nehéz eldönteni, hogy Charlie vajon a kisvárosi arrogáns jófiú, vagy kegyetlen szörnyeteg. Már a bevezető képsor árulkodik a film egészéről. Egy csoport vadász meglő egy szarvast, de az nem hal meg az első golyótól, újra lőni kell. Megrázó és sokatmondó a gyilkosság és kegyetlenség, ugyanakkor fel is menthetjük ezeket a férfiakat, hiszen vadászok. Az alaptörténet jó, és James Marsden tökéletesen megfelelt az intellektüell-sztereotípiának. David és Amy Sumner elhagyják az otthonukat és Amy szülőhelyére költöznek, a régi házba, ahol addig a nő apja élt. Az odaút is szürke, a maga módján ijesztő, következtethetünk a későbbi fejleményekre belőle. Megpróbálják belakni a házat, de David túlságosanDavid and Amy nagyvárosi, nincs benne tisztelet a kétkezi munkások iránt, amit Charlie egy alkalommal ki is mond. David nem tudja kézben tartani a helyzetet, nagyfokú bizonytalanság és döntésképtelenség kíséri az egész film során a személyét. A legjobban a dolgozószobai jelenet példázza ezt, mikor David gondolkodás nélkül lepakolja Amy apja dolgait a régi íróasztalról.  Nem fogadja el az ottani emberek vallásosságát, sőt egy alkalommal mise közben el is hagyja a templomot. Talán ez volt a fordulópont az egész filmben, itt kerül végleg összeütközésbe a két világ.  David felbéreli Charliet és még három vadásztársát a tető megjavítására, amit csinálnak is, de mindig történik valami, amivel David nincs megelégedve, ez is a karakterének egy okos eltúlzása, és ez óriási kritika ha jobban belegondolunk.
 
A nők nagy része persze elfogult lesz, hiszen Charliet Alexander Skarsgard játssza, aki pont elég karizmatikus ahhoz, hogy bármit elhiggyünk neki. Az alapkonfliktus nem volt eléggé tisztázva, mert inkább sok kis, mint egy nagy dologból állt össze, viszont azt nehéz lenne megmondani, alapvetően mért akarta Charlie már az elejétől fogva megölni Davidet. A szándék azt hiszem nem kérdés, a vadászaton is volt egy eltévedt golyó, utána megerőszakolták Amyt ketten is. Nyilván a féltékenység szülte a gyűlöletet Charlieban, de mégsem jelenthetjük ki hogy ez volt a végkifejlet fő oka. Sok kérdés tisztázatlan maradt a film végéig, de mégis értjük a lényeget. Belekevertek egy felesleges külső szálat is, Jeremy és Coach Tom Heddon konfliktusát, ami kizárólag arra szolgált, hogy a végén Charlienak legyen oka bevenni a várat, mert az egyértelmű, hogy az összes közül csak ő gondolkodott. 
 
Az utolsó fél órában csúcsosodik ki a cselekmény, és sajnos ezzel a film elveszti az összes élvezeti értékét. Túlzások, vér és indulatok töltik ki ezt az időt, és egyáltalán nem ez volt várható az első benyomások alapján. Gyakorlatilag szétverik az egész házat és az addig félénk íróként viselkedő David oroszlánná változik, vadászlogikát növeszt és mindenkit megöl, kegyetlenül. Az egyiknek a fejét vágja le, a másikat többször meglövi és olyan posterarckifejezést vesz fel, mint aki már a legelején is ilyen volt. Ekkora pálfordulás nem létezik, főleg nem egy olyan filmben, ami teljesen a józan ész határain belül kezdődik el. Úgy is lehámozhatnánk a történet ezen héját, hogy David végre összekapja magát és leereszkedő nyápicból férfi lesz, de ha őszinték vagyunk, tudjuk, hogy egy ilyen ember nem így lesz igazi férfivá, sosem lenne elég bátorsága és talpraesettsége ehhez. Persze végül a házaspár megmenekül, és utolsónak hal meg a jóképű rosszfiú, ráadásul egy medvecsapda által, ami a fejére esik.  Összességében jó film, hiszen műfaja minden jellegzetességét magában rejti, de a vége mindent elront. Alexander Skarsgard előtt pedig  újra le a kalappal, mert míg Peter Krauset (Six Feet Under, Parenthood) a Six Feet Under (Sírhant művek) közben is csak Adamnek hívtam, mert nem tudok elvonatkoztatni, Alexander Skarsgardot (True Blood) ha erre a filmre gondolok, nem tudom Ericnek hívni, pedig  az a szerep is igencsak erőteljes.
 
 
forrás: Felsőfokon.hu
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!